Möt vårt team

Vår historia på E-visitkort har sin start från Cards and more som har sitt säte i Örebro och har sedan år 2000 arbetat med plastkort i alla dess former. Tekniken vi arbetat med är sublimering som används vid produktionen av id-kort, passerkort, medlemskort, utbildningsbevis och många andra korttyper. Vi har sedan år 2006 jobbat med RFID i all dess varianter som UHF, 13,56 MHz och 125 KHz beroende på applikation. Vi är idag 3 anställda och en konsult som hjälper oss med digitala lösningar, idag vill vi revolutionera visitkort och startar E-Visitkort.

Kundnöjdhet är vårt motto

0

Kunder

Våra kunder

Vi bygger nära relationer med våra kunder för att förstå deras behov, och strävar efter att överträffa deras förväntningar genom vår expertis.

0

Per år

Beställningar

Cards And More antal order per år, understryker vår förmåga att effektivt möta kundbehov och vår strävan att kontinuerligt överträffa förväntningar

Vår historia på E-visitkort

Vårt Team

Tony Garvill – Grundare och VD

Effektivitet och affärskontinuitet är mycket viktigt för våra kunder med tanke på att våra lösningar är deras mest affärskritiska primära processer. Som specialist på etiketter och plastkort känner vi det som en skyldighet att säkra dessa kritiska processer.

Ellinor – Innesälj & administration

Målinriktad som hanterar inkommande samtal och effektivt organiserar administrativa uppgifter. Med en stark förmåga att främja produkter och skapa smidiga arbetsflöden säkerställs kundnöjdhet.

Beatrice – Designer

Kreativ och visionär som omvandlar idéer till verklighet. Ingen idé är omöjligt, vi ser till att visioner blir till verklighet genom vår expertis.

Hayssam – Mjukvarukonsult

Utvecklar innovativa och skräddarsydda lösningar, med en passion för att lösa komplexa problem.

2006

2006

2012

Cards and more flyttar

2012

2021

2021

2023

2023

zebra
cardpresso
Fargo
matica